De wedstrijd


Na de start loop je nog TWEE hele ronde op de atletiekbaan. Na deze ronde ga je door de hoofdpoort het terrein af. Als je uit de hoofdpoort ben ga je rechtsaf het loopparcours op. Dit staat aangegeven en is afgezet. Loop zoveel mogelijk rechts en links inhalen. Na de eerste ronde kom je de atletiekbaan aan de zijkant weer op. Vervolgens loop je drie kwart van de baan en verlaat je weer de baan via de hoofdpoort voor de tweede ronde. Na de tweede ronde loop je via de zijkant de accommodatie op. Steek de baan over en loop rechtdoor naar de Wisselzone.

Hier pak je fiets en loop via de andere kant (westkant) de wisselzone uit en dan linksaf met je fiets naar de hoofdpoort (150 meter). Hier ligt ook de af- en opstap Balk. Nu spring je op je fiets en ga je rechtsaf de fietsronde op. Bij dit stukje is een derde van de weg gereserveerd voor het fietsparcours. Je komt, na je fietsronde, weer terug bij de hoofdpoort en springt van je fiets af (de penalty box is ongeveer 50 meter voor de Hoofdpoort).

Je loopt met je fiets de wisselzone weer in en loopt via de andere kant (westkant) rechtsaf over het gras naar de poort aan de zijkant voor het laatste looponderdeel. Rechts aanhouden en na de poort linksaf. Deze route wijkt af van de eerste twee rondes. Uiteindelijk kom je via de zijkant weer binnen en ga je weer rechtsaf de atletiekbaan op. Dan nog een sprint van 300 meter naar de finish.


Image
Klik hier voor open wisselzone als pdf bestand